detske-bubny-se-stolickou-bravo-reig-musicales
search
  • detske-bubny-se-stolickou-bravo-reig-musicales

Dětské bubny se stoličkou BRAVO - Reig Musicales

Dětské bubny set: základní buben s pedálem, 2 postranní bubny, činel, paličky, skládací stolička. VYSOCE JAKOSTNÍ BLÁNY ZE SPECIÁLNÍHO FILMU VYDÁVAJÍ REALISTICKÉ ZVUKY, JAKO OPRAVDOVÉ BUBNY! Průměr velkého bubnu 36 cm, rozměry celé soupravy... Kompletní popis
999,00 Kč
S DPH
Počet

632
Dětské bubny set: základní buben s pedálem, 2 postranní bubny, činel, paličky, skládací stolička. VYSOCE JAKOSTNÍ BLÁNY ZE SPECIÁLNÍHO FILMU VYDÁVAJÍ REALISTICKÉ ZVUKY, JAKO OPRAVDOVÉ BUBNY! Průměr velkého bubnu 36 cm, rozměry celé soupravy 52x53x71 cm. VYROBENO VE ŠPANĚLSKU! Vhodné pro děti od 3 do 7 let!
632

Hračky ITASPA

Firma ITASPA se zabývá obchodem s italskými, španělskými a německými hračkami, které dováží přímo od zahraničních výrobců a velkodovozců. Tyto hračky se vyznačují špičkovou kvalitou použitých materiálů, atraktivním designem, vkusným barevným řešením a co je nejdůležitější, naprostou nezávadností pro zdraví dětí.

Dovolujeme si Vám touto cestou nabídnout výrobky značek VILLA GIOCATTOLI, RE.ELTOYS, FRABAR, REIG MUSICALES, BERJUAN, EVALAND, AVC, CAYRO, GÜNTHER a HESS.

Všechny hračky nabízené na našich stránkách jsou na skladě a tudíž k okamžitému dodání!

Klademe si za cíl nabídnout dětem hračky, které se vyznačují nejen výše uvedenými vlastnostmi, ale také vysokou výchovnou, naučnou a hrací hodnotou. Přejeme Vám příjemnou zábavu a mnoho radostných zážitků při hře s výrobky dováženými firmou ITASPA.

Ing. Jan Říha

Hračky pro
nejmenší

Vyberte tu správnou
hračku pro mrňouse.

nabídka

Potřebujete
poradit?

Nevíte si rady s výběrem
nebo nákupem?

kontakt

Kompletní
sortiment

Podívejte se přehledně
na celý náš sortiment.

nabídka

Získejte nejnovější novinky a speciální slevy

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.